jordienbasindeusa.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Wim van Beek

Bedankt dat ik via deze weg met jullie ben mee gereisd toppie mannen

Frank Aarts

Wat een mooie verhalen en zo herkenbaar. Ik wens jullie een goede reis terug naar het koude Nederland en ik hoor graag jullie verhalen ook 'first hand' onder het genot van een pilsje. I'm buying 😉 Stay safe

Cock en Jeanne

Bedankt voor de geweldige vakantiereportage. We wensen jullie een goede terugreis en dan zal het afkicken worden van alles wat jullie meegemaakt hebben, het was echt fantastisch hè.

Panne

The Hoff kan inpakken hoor! :'D

Piet en Tonny

Jammer dat het mooie uitzicht op de Pacific Ocean zo kort was . Als afsluiting volgt nog de walvis spotting. Hopelijk hebben jullie walvissen kunnen zien.
De reis is volgens ons bijzonder verlopen en ook wij hebben genoten.
Nu nog een goede reis en tot ziens op Schiphol

Ad en Yvonne

Jordi en Bas,dank je wel dat we met jullie op deze manier met jullie mee mogen reizen.
Jullie kijken vast terug op een mooie Amerikaanse vakantie!
Tijd om koffers in te pakken,alvast een goeie vlucht en welkom thuis!
Gr. Ad en Yvonne.

PIet en Tonny

Hallo Bas en Jordi
Zo te zien kunnen jullie altijd nog die acteur van Baywatch vervangen gezien jullie vele Pull ups en hardloop trainingen. Je moet natuurlijk geen hele taart opeten.
Het eten blijkt ook een gevaarlijke bezigheid gezien rondvliegende krabben.
Verder is het daar wel vol te houden zo te zien.
Wij amuseren ons met jullie belevenissen.
Tot volgende keer.

Aelyn

Hahahahahhahahahhahahahahahaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahahhaha😂😂😂😂😂😂

Ad en Yvonne

Hoi Jordi en Bas
Wanneer krijgen we eens iets van jullie sportieve kant te zien?
De strandvolleybalvelden waren maar akelig leeg,dus dat was jullie kans,fietstocht hebben jullie ook al overgeslagen,maar...jullie hebben nog een paar dagen,dus we blijven hoop houden...!
Gr. Ad en Yvonne.

Sjon

Jaja, babydolfijntjes... is dat niet strafbaar ;)

Piet en Tonny

Sea world wel een heel andere wereld dan wat jullie gewend waren. Toch ook interessant met een rollercoaster die voor genoeg spanning en sensatie zorgde. Verder keuze uit 57 soorten bier moet de dag voor voldoende ontspanning gezorgd hebben. Nog veel plezier!

Cock en Jeanne

Wat een geweldige reis is dit en wat maken jullie veel mee !!! Bergen,watervallen, prachtige natuur enz.enz. En niet te vergeten lekker eten (meestal) en lekker drinken (altijd) Geweldig, geniet er van ! (Overbodige tip trouwens)

pipi

Hé mannekes! Alweer over de helft van jullie mooie reis, gaat hard.. Hier genieten we in ieder geval iedere dag lichtelijk jaloers met z'n allen van jullie leuke verslagen, echt een gruwelijke reis zeg! Al zal het voor jullie waarschijnlijk nog wel iets sneller voorbij vliegen.. Heel veel plezier met de resterende 2e en welverdiende 3e helften tijdens jullie trip! Proost!

Piet en Tonny

Hay pioniers
Gelukkig zat het weer mee,en kon de helikoptervlucht doorgaan . En konden jullie mooie films en foto's maken. Voor Bas wel extra spannend met die open deur. Gelukkig zat hij nog met een riem vast en kon er niets gebeuren. Wij zijn straks benieuwd naar al jullie foto's en verheugen ons op jullie volgend verhaal.

Ad en Yvonne

Hoi Jordi en Bas
Dat was me het helikoptervluchtje wel!! Gelukkig konden jullie er avonds nog een biertje op drinken. Gr. Ad en Yvonne

Piet en Tonny

Hallo Bas en Jordi
Ondanks het tegenvallen van de trip in de lower Antelope is het toch ruimschoots
goed gemaakt met de upper tour. Machtig om te zien zo met die kleuren en glooiingen. Dan bij Big John die muziek maakt het wel heel gezellig. Behalve het eten waarschijnlijk maar hopelijk is dat weer opgelost.
Wij volgen jullie spannende excursies tot de volgende keer.

Aelyn
reactie op: foto

Hahahahahaha gekke ome Bas en Jordi bij dat paard. Papa en mama kwamen niet meer bij van die foto! En ik zag alleen "paardtie" Wat een mooie foto's weer allemaal! We zijn weer benieuwd naar jullie volgende avonturen! Kusjes van Aelyn en groetjes van papa en mama

Ad en Yvonne

Hoi vakantievierders
Zo leer je niet alleen de omgeving kennen,maar ook jullie auto,zit blijkbaar ook een alarm op.
Goeie reis en geniet ze verder. Gr. Ad en Yvonne.

PIet en Tonny
reactie op: foto

WIj hebben jullie verhalen en foto's weer bekeken. De omgeving en wat jullie meemaken is echt geweldig. We leven en lachen met jullie mee. We hebben zelfs de video van Bassie en Adriaan in Amerika bekeken. Nog veel plezier en wij wachten op het volgend verslag.

Yvonne en Ad

Hoi Jordienbasindeusa! Wat er allemaal kan gebeuren in een trip van 384 mijl. Kun je van te voren niet bedenken. Leuke foto's erbij. Net prentbriefkaarten. (Bas die zijn oudere spiegelbeeld tegenkomt.)
Voor NL begrippen is alles daar hugh en overdone. Je zult 's morgens de bedden in het hotel moeten opmaken. Pffff. Geniet van jullie reis, wij genieten van de verslagen en de foto's en video.
grtz.

Aelyn

Hallo ome Bas en Jordi! Wat hebben jullie het naar jullie zin zeg! Kan ook bijna niet anders met zo'n gave reis! Ik vind het leuk om met mama mee te kijken naar jullie foto's. Ze leest ook voor wat jullie allemaal meemaken. Nou veel plezier nog en geniet ervan. Groetjes van papa en mama en kusjes van mij 😘

Piet en Tonny

Viva las Vegas boys ! Op de video is te zien how amazing en incredible Las Vegas is . Waauw ! Het zal wel een andere ervaring zijn als de dag voorheen . Tot volgend bericht.

Yvonne en Ad

Hoi Jordi en Bas
Jullie genieten echt wel daar en je verzorgen de inwendige mens ook goed!
Gelukkig zijn er REUZE bomen daar voor als er beren op jullie pad komen,maar met jullie conditie zijn jullie die toch te snel af!
Houdoe en de groeten,Ad en Yvonne.

Piet en tonny

Het oponthoud en omrijden was voor jullie ook geen teleurstelling . Ook storm ,regen en bosbranden niet. Wat een grote waterval en kolossale rotsen . En ook weer veel gelachen lezen we. En nu over de Tioga pass misschien wel sneeuw zien?

Cynthia

Hoi avonturiers!
Wat een spannende en enerverende reis hebben jullie nu al achter de rug! En dat pas op dag 4...
Wij lezen (en beleven) dagelijks jullie verhalen en dromen weg bij de prachtige foto's, nu al benieuwd naar het volgende verslag!
Ga vooral lekker verder met genieten, ik ga nu mijn tas pakken om een nachtdienstje te gaan werken. Verschil moet er zijn...haha!
Groetjes, Cynthia

Piet en Tonny

Wat een avonturen maken jullie mee zeg! Ook verontwaardiging. En vooral indrukwekkende natuur . Spannende en lachwekkende momenten. Dat is pas genieten.

Yvonne en Ad

Heej reizigers. Zo te lezen is het een hele leuke en interessante reis. Leuke belevenissen en ervaringen. Mooie foto,s.
We gaan jullie de hele reis volgen.

Panne

Klinkt als een apart hotel, ook al driewielertjes en schrijvers gespot? ;) leuk om jullie verslagen te lezen, volgens mij hebben jullie al best wat moois gezien! Veel plezier nog!

P. Haverkamp

Wat een leuke ervaringen hebben jullie weer meegemaakt.Alcatraz lijkt ons
Indrukwekkend als je nadenkt dat er echt gevangenen gezeten hebben en ontsnapt zijn.Wie van jullie had er weer wat uitgehaald omdat je in die cel moest blijven?
Tot volgend bericht.

Wim van Beek

Leuk om jullie te kunnen volgen goeie reis tot horens

P.t.haverkamp@gmail.com

Hallo Jordi en Bas
leuk om jullie verhaal te lezen en foto's te zien.
Het was wel een vermoeiende reis en dubbele dag zo te lezen, maar wel spannend.
Waarom zou de koffer van Jordi eruit gehaald zijn. Steekproef of uiterlijk?
Wij kijken uit naar jullie volgend verhaal.